Batizado 2025
Helgen 24. oktober – 26. oktober er det samling i Oslo med kurs, roda, utdeling av nye belter og sosialt. Professora Ovelha graderer til contramestre og vi får besøk av blant annet Mestre Umoi og Mestra Novinha.
Fysisk aktivitet er på Lakkegata skole i Lakkegata 79. Fredag er det pizza og sosialt hos Cafe Di Roma i Sofienberggata 6. Lørdag er det middag og fest hos Kantega i Kirkegata 5.
Program
-
Fredag
- 17:00 – 18:00 Velkomst og registrering
- 18:00 – 21:00 Oppvarming og roda
- 21:00 – 23:00 Pizza og sosialt (Cafe Di Roma)
-
Lørdag (barn)
- 10:30 – 11:30 Velkomst og oppvarming
- 11:30 – 12:15 Lunsj
- 12:15 – 13:00 Kurs
- 13:15 – 14:30 Batizado
-
Lørdag (voksne)
- 09:30 – 10:00 Registrering
- 10:00 – 11:30 Kurs
- 11:30 – 12:15 Lunsj
- 12:15 – 13:00 Kurs
- 13:15 – 17:00 Batizado og roda
- 19:30 – 02:00 Middag og fest (Kantega)
-
Søndag
- 10:30 – 11:00 Registrering
- 11:00 – 13:00 Kurs
- 13:00 – 14:00 Lunsj
- 14:00 – 17:00 Kurs og roda
Lunsj
Ta med det du ønsker å spise og drikke. Hvis du ønsker å handle mat så er det en Joker rett over gata og en Kiwi et par minutter ned i gata.
Pizza og sosialt
Fredag kveld har vi reservert bord på Cafe Di Roma, ca 10 minutter gange fra Lakkegata skole.
Her er det mulig å nyte italiensk pizza med en norsk vri mens man sosialiserer. Ta gjerne en kikk på menyen.
Middag og fest
Lørdag kveld blir det middag og fest hos Kantega, ca 30 minutter gange eller 20 minutter kollektivt fra Lakkegata skole.
Vi gjør felles bestilling av utvalgte retter fra Rice Bowl (Thai) og Mehfel (Indisk) som hentes kl 20:30 på lørdag. For å bestille åpner du Vipps #28657 (GUC Oslo - Batizado 2025), velger ønsket rett (se menyen nedenfor) og betaler innen fredag kl 21:00, så ordner vi resten! Dersom du ønsker annen mat må du ordne bestilling og henting på egen hånd.
Ta med det du selv ønsker å drikke. Vær obs på at alkoholsalget stenger kl 18:00 på lørdag.
Rice Bowl (Thai)
Alle retter serveres med ris
-
16 Phad Nua Namman Hoy
Stekt oksekjøtt med brokkoli, løk, sjampinjong, paprika. Inneholder gluten, soya og bløtdyr.
269 kr
-
20 Phad Mhed Mamuong
Stekt kylling med cashewnøtter, vårløk, sjampinjong, paprika, løk. Inneholder gluten, soya, bløtdyr og peanøtter.
195 kr
-
22 Phad Tom Yum Kung
Stekte kongereker i tom yum paste med kokosmelk, sitronblad, sjampinjong, tomat, koriander. Inneholder skalldyr, fisk og peanøtter.
235 kr
Mehfel (Indisk)
Alle retter serveres med ris
-
47 Lamb Tikka Masala
Benfrie lammebiter grillet i leirovn og deretter putret med stekt løk, tomater og krydder. Beriket med cashewnøtterpasta og krem og pyntet med grønn koriander. Inneholder melk og cashewnøtter.
289 kr
-
73 Paneer Lababdar
Indisk cottage cheese delikatesse tilberedt med rik aromatisk masala tilberedt med grytestekt løk, tomater, ingefær, hvitløk, cashewnøtterpasta og krydder. Smak til med små terninger av paprika. Blandet inn fløte og smør. Serveres varm pyntet med grønn koriander. Inneholder melk og cashewnøtter.
269 kr
-
82 Daal Makhni
Svarte linser putret med tomater, løk, ingefær, hvitløk, urter, krydder og smør og fløte. Rik på tekstur. Serveres varm pyntet med grønn koriander. Inneholder melk.
219 kr